Tumpang tanya

Perut mngeras kerap,kerap buang air,sakit kt ari2 kerap,sakit cabang paha..adakah normal?????...# 32 weeks

8 Balas

normal awal baby membesar dlm rahim kita. dia menekan organ2 yg ada dlm badan kita. akan hilang selepas kita bersalin. kalau kerap membuang cuba awak refer misi masa checkup.

normal . sy 3kali pregnant semua rasa bnda yg sma .. start 28w .. bby 3rd nie 32w bru rasa ketara sakit smua yg sis mention tuh .. sabar jelaa .. moment² terindah ..

normal,trim 3 ni fasa pling mencabar.ni la antra cabaran2 yg ibu2 kena hdap.sbb baby dh ke bwh,dlm kdaan brsedia tuk kluar nnti.

Doc ckp tu false contraction.. bby dah kat bawah , tp kalau mengeras kerap sgt seharian tu . Baik pegi cek

Rasanya normal sis. Sbb saya pun mengalami tu. Kepala baby dh kat bawah. 🥰 32 weeks juga

2y ago

yaka..kadng2 tu nk bgun pon jd sakit kan..

Normal sbb baby dah kat bawah. Sayapun rasa gitu jgk. Tanya nurse bgtau normal

2y ago

ok sis...tq yaa

inform nurse incharge. Takut kena kencing kotor

2y ago

yaaa baikk

Sya pun rasa mcm awk jgk. Rasanya normal