Perut nmpak kecil

Perut masih tak nampak mcm prengnt ,orang selalu ingat yg saya tk prengnt dan diorang xpercaya kandungan dh masuk 23wks 5d adakah normal klu perut nampak kecil tp baby dkt dlm aktif?😊#ingintahu

30 Balas

nornal slg baby vrsaiz normal https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

sy 29week pon xnmpk perut sgt.. ada kata normal kalau first baby.. terutama y badan besar lg xberapa nmpk

saya 27 weeks pon perut tak nampak..takpe yg penting bby sihat..kdg terasa jugak org ckp keciknya perut..

Normal je,aslkan awk check awk dh scan dok kata ok apa semua..abaikan je mulut ii org tu ..

Sempoi jeee. Sy pun pregnant perut kecik. Elok molek xde stretchmark. Alhamdulillah.

jgn isau..saya 32 minggu bru nmpk perut..tu pon xbesar..

okay je, sye dah 39 weeks orang xpercaya nak beranak dah

sy pon ada yg ckp prut kcik 😄

normal janji baby sihat ok

janji anak sihat