Keguguran

Perut masih mengeras ke walaupun baby telah meninggal dlm perut? Boleh Pn2 share pengalaman keguguran... Sy rasa mcm x percaya sbb rasa mcm bby masih ada

18 Balas

Maaf bertanya. Mcm mana nak tau kita mengalami keguguran & baby still ade dlm perut? Ade tanda apa² ke?

4y ago

Same mcm sy lah,. Sy br 6hr berpantang,.. Bby meningal dlm kandungan d umur 22w..xde rase ape2 tande bby da xde,. Kebetulan g k. K check hb,. Skli ngan check jantung bby da xde