Kena ludah muka

Pernah x korang kena ludah muka dengan suami masa gaduh 😔😔

5 Balas

gaduh tu biasa la.tp sy dan suami xpnh gaduh teruk2,dan harap di jauhkan dari benda yg xelok..cuba puan ludah dia pulak.sy doa kn puan kuat❤️

Tak pernah, perkara sebegini sangat lah tak normal dan tak patut di-normalise kan. Biadab betul suami awak.

8mo ago

Tolong minta bantuan. Jangan diam dan biasakan perkara macam ni.

tak penah ..knapa ya smpai mcm tu ..klo jd kt sy ..mmg sy pukul dia .

8mo ago

kalau dh pukul balik pun still buat lg..benda tu dh jadi lali dah ..

Tak pernah sis, harap dijauhkan perkara gini 😞

awak tgh mengandung ke , suami buat mcmtu