Pndpat korang

Pernah tak msa korang mgndung.. korang gduh teruk sngt dgn suami smpai maki hamun.. tpi suami x fhm lngsung.. dy pn ego.. dy maki hamun jugaa. pling sakit bila gduh terus cri prempuan lain. sdgkn bini nya mgndung.. sdihhhh

33 Balas

Masuk trimester ke3 dah hanya sekali ja gaduh.. Itupun naseb suami diam je malas Melayan... gaduh pun sebab suruh beli sos korea tapi tak jumpa😅

Ada gaduh tapi sy banyak mendiamkan diri dan ada sesuatu kerja sy boleh buat, saya akan buat sendiri.. tanda protes wpun x larat... hahah

Pernah. Kalau mki hamun pun dia buat Tak tahu jer..tapi Tak la mencari lain..klau cari lain minta cerai terus.. kalau sya la..

Gaduh smpi sy balik kg tpi laki jenis penyabar dia ckp sni sy hntr balik last2 d bawa pi shoping lebar senyum ku hahahaah

Sama mcm sy... Saya sampai tuntut cerai sebb selama mengandung dia xpernah ambil kisah pasal saya dengana anak..

alhamdulillah selama 11thn perkahwinan x prnh satu perkataan yg x elok kluar dr mulut suami...

5y ago

alhamdulillah

pernah jugkk ,,tpii suami cube utuk brsbr😁😁hdp jelh tgh mgndg kn so mood x menentu

Ada jugak gaduh tapi sy pilih untuk diam dh sejuk nt pepandai dia la ckp elok2

Pernah hari2 makan hati sampai laa skrg anak dh 9bulan lagi terokk hubungan kami

bw bebincang lah sis. kalau layan ego ja susah jg tu 😅