pernah tak terjadi

pernah tak korang 36 week nak masuk 37 week ada rasa sakit dekat bahagian bawaj perut ? bile nak alih kan badan masa baring terase sakit nak bagun terase sakit and sometime ada kram bahagian perut around 10 minute , ni fstime saya kena and masa anak first or second tak pernah alami masalah ni , bile tanye doctor dia kata benda biasa baby makin berat but before punya pregnancy tak pernah pun kena macam ni

1 Balas

tiap pregnancy semua berbeza2. mcm sy ank 1st xpernah rasa sakit2, bsalin pun kena induce baru rasa sakit. ni prengant 2nd, sejak 30w celah peha dh sakit..nk alih bdn masa tidur, nk bangun, nk jalan punya la susah. ill take it as pregnancy journey saja.