Mohon pencerahan

Pernah preg kandungan luar rahim (operation).. selepas 6 bulan preg lagi.. Ad kesan tak untuk ibu preg dan anak dalam kandungan .. #5mggu #mommybuntu #bantusharing

1 Balas

kesan dr kndungan kuar rahim yg trdahulu ke. mmndgkn puan ada history kndungan kuar rahim..maka kndungan kali ni prlu mndpt prhatian awl dr doc. seawal 7-8 mgu kne scan utk make sure janin dlm kantung. mgkin jg doc akn bekalkn ubt2 trtntu. kena peka dgn hint2 yg kluar dr faraj trutama drh..cpt2 jmp doc skiranya brlku.