Minyak Zaitun

Permisi para bunda, mau sharing boleh ya. Aku mau tanya apa boleh aku pakai minyak zaitun yang di beli di mini market buat dioleskan ke perut..?? Aku udah 3 smester 3.. Atau baiknya pakai apa ya bun untuk dioles di perut agar setelah lahiran tidak terlalu "tidak enak" kelihatanmya.. heheehe.. Trmksih..

1 Tanggapan

Saya pakai minyak zaitun herborist smpe 36w4d skrg Buat nyegah SM kan?

5y ago

Iya bun betul, terus kalau untuk kulit kusam ada saran? Perlu vitamin apa yang bagus dengan harga terjangkau? Ada rekomen bun?