Penyusuan bayi

Perlukah lgi sendawakan baby yg sudah tertidur kita menyusu. Dah pernah try sendawakan bby lpas menyusu, alih2 dia terjaga dri tidur, then repeat susu lgi smpi tertdur, ulang balik routine nak bg sendawakan ,bby terjaga lagi. Sya agak bingung dan buntu. Bolehkah bg tau sya cara terbaik apa yg perlu sya lakukan. #1stpregnnt #jangandibully #Nanya #seriusnanya #mommybuntu #1stbaby #babyfirst #1stimemom #firstbaby

1 Balas

Kalau baby tertidur, tak perlu bangunkan baby, cuma baringkan baby dalam keadaan mengiring.