Baby Carseat

Perlu x beli carseat utk baby skrg? Ke tggu pas besalin dulu.....? Klo ada ibu2 y dh beli, carseat cmna y bagus? 33w5days #ingintahu #firstbaby

4 Balas

Saya dah beli carseat dah masa 34w.Beli awal senang nanti baby keluar hospital boleh terus letak dalam carseat.Sebab nak pangku pun bahaya kan musim Covid nie..Saya beli jenis carrier carseat sebab senang nak angkat sekali dengan bby

recommended beli sekarang je. sebab nanti lepas dah bersalin & discharge dari hospital, baby kena letak dalam car seat. bahaya kalau kita yang pegang, takut terlepas 😊

Better beli awl.. Nnti klau kata bby kuning ke apa, suami keje ke mommy nk bwk sndri ke klinik senang..

kooper ok harga mampu milik