Vaksin rotavirus

Perlu atau tak bagi anak sya vaksin rotavirus ni ? Tiada kesan sampingan juga??#firstmom #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

1 Balas

Bagi saya perlu sebab selalu juga dengar tadika2 yang affected dengan rotavirus ni. Apalagi virus ni memang senang berjangkit. Dengan situasi sekarang dengan covid apa semua, better amik vaksin rotavirus ni juga. Tapi terpulang pada awak, kalau tak ambil pun takda masalah.