Selamat jalan Anak Syurgaku 22w

Perjalanan yang singkat.. Leaking air ketuban 7/3/2023 Warded di Hospital Serdang 8/3/2023 Mula contraction jam 9malam (10/3/2023) Lahirlah baby premature Syurga saya 4.30am (11/3/2023) Unit forensik call untuk tuntut jenazah baby 12.30 (11/3 2023) Husband uruskan jenazah baby di rumah mak ayah saya, 2.00pm (11/3/2023) Selamat di kebumi kan di tanah perkuburan Islam Kampung Bukit Changgang jam 2.45pm (11/3 2023)...doakan saya terus kuat ye#bantusharing

Selamat jalan Anak Syurgaku 22w
15 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan sis didunia dan akhirat.. Moga terus kuat & tabah ya.. In shaa Allah baik2 je semuanya... Take care sis.. Have a good rest 💞

12mo ago

saya pun sama ada sikit2

takziah.. nasib yg sama 😢😢 nangis je sis, minggu pertama nk nangis tu nangis je sampai puas.. lepas tu insyaAllah hati dah kuat utk terima...

12mo ago

Nenetth Elizabeth: its okey sis. gugur 1st trimester ni slalunya masalah benih tak okey. proses pembentukan tak perfect utk jd baby sbb tu gugur keluar. jgn salahkan diri sendiri 🫰😊

Allahu moga awak dan suami terus kuat dan dikurniakan rezeki yg lain pd msa akn dtg aamin3. boleh sy tahu mcm mana boleh leaking, sy baru 23w, risau pula sy

12mo ago

rajin2 check utk air ketumban tu

salam takziah sis 🤧🤧..bnyk kn brsabar yah sis.. anak syurga sis sda tunggu sis d sna..jaga emosi dan pantang baik2 yah sis..

12mo ago

Terima kasih dear.. InsyaAllah.. Tu la.. 4 org smua ank Syurga sy mcm ni sis.. Xde lg ank y di dunia ni😭

قَدر الله وما شاء فعل … in shaa allah ada yang terbaik selepas in لا حول ولا قوة الا بالله

12mo ago

in shaa allah … ada rezekita lg

ya allah… semoga sis dan suami kuat dan bersabar .bnyk pahala dpt anak syurga ya. Insyaallah ada hikmah smua ini….

12mo ago

InsyaAllah dear.. Sedih juga.. Tp alhamdulillah dpt kawal sbb ni anak Syurga kami yang ke4 dah sis.. Doakan sy ade ank di dunia pula lps ni ye

Allahu, semoga dipermudahkan segala urusan sis dan keluarga

12mo ago

Terima kasih dear

mengalami pengalaman yang sama untuk kandungan ke dua

12mo ago

in shaa allah anak2 kita tunggu kita di syurga

semoga Allah menggantikan yg lebih baik utk sis

12mo ago

samaa2 ~

Salam takziah Alfatihah buat anak syurga

12mo ago

Terima kasih byk2 sis