hye sis semua..period sye x tratur.

period sye x tratur...bulan nie still x dtg period lg..da 3 kali wat upt..tiga² naik double line..tp satu line tu samar²...tu tanda sye hamil ke??##pleasehelp ##ingintahu #firstbaby

7 Balas

saya anak pertama pernah jadi macam ni sis , period tak teratur .. boleh jadi pregnant juga sis , macam kes saya , saya ada buat upt test sebanyak 3x semua double line , ingatkan baru pregnant rupanya baby dah 14w2d hahaa .. sekarang pregnant anak kedua pun sama , usia baby tak sama dengan usia tarikh period .. 30hb ni repeat scan

2y ago

owhh..alhamdulillah..semoge dipermudahkan segala urusan sis..

hamil tu sis.. saya time period tak teratur sy cek 1line ja smpai pgi hospital swasta bulan 9 tahun lalu berlanjutan sampai tahun ni buln 2 saya cek tiba2 pregnant sd 5 buln... bru pgi buka buku pink

2y ago

owhh..okk...semoge dipermudahkan urusan sis..

Dah pegi klinik ke sis? Sy pn mcm awk jgk, priod xteratur last priod 21/4, skrg upt dble line tp sangat samar mcm ad xda jer line tu, confius sy ni preknen@ x😣

sy period tak teratur cycle 15 hari .. skang sy dah lewat 17hari .. upt semua negatife mybe hormon .. 😔 tapi sy berharap sangat lewat period sebab preggy ..

2y ago

insha allah..moge ade rezeki utk awak...

amin , terima kasih .. sis juga semoga dipermudahkan urusan sis 🤭

da brpa hari period delay sis?

2y ago

yaa tu la nhe sis...muda2xhan ada rezeki kn ..Aamiin

gi klinik awk