Period banyak dah 16 hari!!

Period since 9/10. Harini dah 26/10 dah 16 hari! 3 bulan berturut sebelum ni saya period tak lawas. Tersekat² period sebelum ni. Then bulan ni terus keluar and banyak sangat. Ada tak yang pernah kena macamni? Dah check buat ujian darah, upt. Memang takde pape, doc cakap takde kanser semua. Maybe turun banyak sebab dah 3 bulan tak lawas. Ada tak yang pernah jadi macam saya? Aaaaa risauu #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Lebih dari 15 hari dah bukan period ya sis. Dah boleh mandi wajib. Nanti lepas dah kering darah, boleh jumpa dr semula and request buat ultrasound and papsmear. Macam saya pernah period banyak sangat 1 hari kena tukar pad setiap 2-3 jam. Even malam pun kena bangun 2-3 kali tukar pad kalau tak membuak2 la kat tilam. Saya terus jumpa dr. Dr yang suruh buat papsmear.

Doktor ada scan atau buat pap smear tak?