Adakah normal bila period kembali dalam 11 hari

Period sebelum ini mula 11/8 sehingga 15/8. Lepas tu semalam sy mula period lagi. Adakah itu normal? #pejuanggarisandua

6 Balas

Ntah la normal ke x. Sy bln lepas dh habis period, selang 12 hari dtg balik period tu. Pelik jgk tu, sblm ni xprnah mcmtu..kiranya dlm sbulan 2x period sy dtg. Dan bln ni mmg xjangka la, period sy lewat..saja test upt naik double line samar..mcm xcaya sbb masih merancang dgn suami..ingtkn nak tggu si abg 3thn dlu. Alih2 xsempat. dob adik dia nanti baru abgnya 3thn. Bln2 lps jgk sy ada bdoa biar tuhan prmudahkn jln rezeki sbb sy nk mohon kerja, tp perancangan Dia lg hebat..bg rezeki lain kt kami dlm keadaan xdijangka pulak tu. Smoga awak pn smpai rezeki awak nanti ye..insya Allah.

Yang sebelum2 tu macam mana ye? Saya pernah jadi begini juga. Dan saya terus ke hospital pakar. Check up.

Xnormal..masalah hormon barangkali..kalau risau better p cek doktor..

sis mcm mna skrg , sya pun mcm ni juga...

xnormal sis. kalau TTC , Cuba jumpa Dr

takot masalah hormon