Blighted ovum

Pergi scan for first time for 8 weeks dengan harapan ada fetal heartbeat. Malangnya, my gestational sac empty. No embryo at all. And doktor check, saya punya kantung (gestational sac) umur 5 weeks. Doktor recommend to do ultrasound again next two week. This condition is called blighted ovum, and its common. Menangis non stop saya. High possibility untuk miscarriage ke? #FirstTimePregnant

5 Balas

Syg jngn stress bnyk fikir bnyk nngis tau,awal dulu sy mcm tu pergi dua tiga klinik berbeza sbb stress dok ni kata tu dok ni kata ni yg sorg kata tk mengandung pergi klinik lain dh 6 minggu katanya..stress tekanan mcm ii selang tiga hari sy bleeding “) happy sekejap je dpt dgr jantung pun sekejap 🙃 skrg ank kedua hrp berkekalan ❤️