Blighted ovum

Pergi scan for first time for 8 weeks dengan harapan ada fetal heartbeat. Malangnya, my gestational sac empty. No embryo at all. And doktor check, saya punya kantung (gestational sac) umur 5 weeks. Doktor recommend to do ultrasound again next two week. This condition is called blighted ovum, and its common. Menangis non stop saya. High possibility untuk miscarriage ke? #FirstTimePregnant

5 Balas

selalu nya kalau mcm tu,lpas 2 bulan sng lekat. yg pnting jaga mkn .sy pernah alami. ❤️🫰🏻