Berat naik

Pergi checkup nurse kata berat naik 3 kilo. Sekarang dah 19 minggu. 31/5 ni kena minum air gula dah 😂 masuk second trimester ni memang berselera makan sebab first trimester ada alahan. Suami pulak kata makan je kalau lapar hahaha. Tengah cuba nak makan sikit tapi kerap lepas ni dengan minum air barli. Harap2 tak sangkut la nanti 😌

1 Balas

sama la dgn Sy dulu. frst trimester alah teruk. mkn Pon kurang. dah masuk second trimester, berselera betul sampai berat naik extra 2kg. kena la Bebel dgn nurse. then Sy Amal kn mkn kerap tp sikit sikit. then roti Sy tuka ke roti gardenia yg plastik ungu tu. yes kurang sedap, tp Sy sapu coklat spread sikitt Dan letak avacado buat rasa rasa. alhamdulillah next month nya berat normal kembali.

1y ago

Yeke. Nanti nak try la roti tu sebab kerap lapar sekarang. Tulah saya tengah try makan sikit2 tapi kerap. Harap2 turun la next month nye 😂