Baby Sebulan, Cirit Birit??

penuh satu pampers sampai kedepan 😭😭 najis kuning share pengalaman pls apa punca ye? ke normal? baby full breastfeeding

Baby Sebulan, Cirit Birit??
6 Balas

normal awak. anak sy bf jgak xberak 10 hari. sekali keluar, banyak. bau pun dasyat.hahaha. jangan risau ye mummy

Normal ni awak. Bukan cirit. Memang ada masa baby akan berak banyak macam tu.

Normal anak sy dari lahir smpai skrg sbulan lebih mmg cmni, selambak🤣

Normal sis.. anak sy berak mcm klu petang.. fully bf baru sebulan

normal puan. anak sy pun macam tu 😁

kalau kuning normal sis