Solid Food

Pengasuh di taska anak i beri my baby makan solid food without my permission. My baby will turned 6 months this 25 march. Im so excited to prepare food for her. But things turned out to be like this. They made me feel like a bad mom.

4 Balas

mommy ade pesan tak kat pengasuh spy jgn kasi makan solid foods?? maybe pengasuh x alert date baby.. so die keliru bg ke x. memandangkan dah cukup bulan, die bg je la kot tkut baby lapar.. tu pndpt sy la.. Lepas ni better Mommy pesan siap2 kat pengasuh tuk stop bg solid foods b4 25 March.