Nak tanya sikit nii

Pengalaman mommies lhirkan anak first week ke berapa baby da lahir?#ingintahu #firstmom #firstbaby

8 Balas

sy baby first 36w 2d baby girl .. tu pun sy bsyukur sgt baby sy kluar sdri tnpa sy sedar n xde rasa sakit alhamdullilah tepat2 azan subuh dea kluar .. skg ne yg second dh masuk 37w rasa skit kt bawa ade tp xde tanda lg hmm😂

first 38week 😁 second ni skrng 36w6d nurse ckp baby dh msuk laluan.. 🤭🤭

1y ago

sy awal lg sis 😅😅 33/34weeks 🤣

38w2d - 3.15kg 2nd baby sekarang 39w3d belom ada tanda2 lagi

37w 1day. emergency czer. baby 3.98kg

39w6d baru bby lahir

1st - 39w 2nd - 39w

1st -37 week

1st - 41w