Anak pertama

Pda ibu2 yg berpengalaman pada anak yg pertama.setelah umur anak berapa bulan baru confident nak bawa keluar Dari rumah@berjumpa dengan sepupu atau saudara?

1 Balas

hari ke 45 sye dh bwk ank keluar jumpa sepupu sepapat dia. dan sye xde mslh utk sedara mara peluk dukung anak sye asalkan org tu sihat. xde demam selseme batuk.. tapi kalau awk jenis x suka org pegang anak peluk cium anak awk, tgu lah bby umur 1tahun bru bwk jumpa. sbb normally bila sedara mara jumpa org baru ni mmg famous kejap, sana sini sedara mara nak dukung peluk cium.

1y ago

2minggu lps bersalin sye dh bwk ank sye pg rumah mertua. jarak 30min jugak. sbb mertua sye x sihat sgt nk berjalan.