Pcos Fighter✊🏻

Hi, pcos fighter sini hadir😄 #iamnotalone

5 Balas

saya tak tahu. tapi saya haritu suspect diri sendiri PCOS sebab ada banyak simptom. period tak regular, hormonal acne, kadang sakit bila bersama, kadang sakit & spotting bila ovulasi. waktu TTC memang dah fikir kalau beberapa bulan tak lekat, nak jumpa doktor check up. saya study macam2 tentang PCOS dan TTC. saya buat je hampir semua walaupun tak ada diagnosis. moga semua PCOS fighters kat sini berjaya sembuhkan diri & dapat apa yang dihajati, ameen 🌹

Hi sis. Saya pcos fighter anak 2 ☺️✌🏻 ttc untuk dapatkan anak pertama 2 tahun setengah. Ttc anak ke 2 setahun++ 🥰

hai sy pun pcos fighter🙋🏻‍♀️❤️

🙋🏻‍♀️💪🏻

sy pun.