Ada ke air ketuban keluar sikit²?? Tapi bolh kawal? Rasa mcm ada air keluar lepas kencing tapi tk

Pasti air apa? #firstmom #pleasehelp #ingintahu baby gerak tapi bnyk mengeras dh tanda ke tu sekarang dh 38 minggu 5 hari

2 Balas

kalau keluar sikit2 tu leaking yaa sis. tk normal. kena terus ke hospital. kalau air ketuban pecah, dia mengalir mcm air kencing. rasa mcm heavy period. kalau leaking kena terus ke hospital ya sis. jgan tunggu lama. bahaya untuk baby.

air ketuban boleh keluar sikit2. jernih and xde bau. xboleh kawal mcm air kencing tu. kalau rasa yakin, yg keluar tu air ketuban, terus pegi hospital.