Doa agar dimudahkan mengandung dan anak dalam kandungan sihat.

Parents sekalian. Apa doa2 yang kalian selalu amalkan agar mudah mengandung dan anak sihat? Saya bersalin bulan 1 tahun ni semasa 36 weeks sebab baby saya meninggal dalam kandungan. Tak tahu apa punca. Apa pun, saya redha kerana saya tahu Allah beri apa yang terbaik buat hambaNya. Hingga kini saya masih mencuba untuk mengandung kali kedua pula. Huhu.

1 Balas

Salam takziah sis. Sy amalkan doa nabi Zakaria @ Surah al-imran ayat 38. Apa2 doa pun boleh sis.

5y ago

Aamiin. Sis pun 🙂