bayi 4 bulan keraskan kaki

hi parents! boleh saya tahu ada tak parents yg bayinya suka mengeraskan kaki? bayi sy skrg 4 bulan dan kadangkala keraskan kaki. sy risau sawam tp baby masih react dgn kite. adakah sy patut risau atau itu normal? #pleasehelp

2 Balas

Assallammualaikum sy nak tanya macam mana keadaan anak puan sekarang ya sebab anak sy pun macam ni ? Risau juga

Dia keraskan kaki semasa nangis ke atau pun tiba tiba dalam keadaan normal puan?

3y ago

tulaa. harap nya normal jelaa. tu nanti nak refer tnya doktor juga biase ke baby keras2 kan badan camtuu. terima kasih puan ☺️