Medical card untuk baby

Parent2 semua ada yg amik medical card untuk baby tak ? And berapa bulan dah boleh amik ? Dan kepentingan medical card tu ye instead of kalau baby sakit kita terus ke hospital gomen

1 Balas

Sy dah ambil medkad utk baby sy. Serik dah masa anak sy kena cirit birit teruk, pergi emergency hosp gov, tunggu 5jam baby nangis2 kuat kt depan kaunter, diaorg buat tak layan je & 12jam slps tu baru dpt katil. Syukur ejen sy kenalkan sy dgn medkad skg. Sbb medkad tu boleh dpt free. Siap cover kes covid tau. Kalau warded tak payah depo etc. Byk sgt kelebihan. Sy pun tak pandai nak terangkan kelebihan2 medkad baby sy skg ni. Kalau awak berminat nak tahu, sy boleh kenalkan awk pd ejen sy 😊

1y ago

Awk bg no awak atau ws sy no awk, nanti sy passkan pd ejen utk hubungi awk. Ni no sy www.wasap.my/60189893095