Hamil 2 minggu lebih awal ?

Hello para ibu semua .. Sy baru benikah pd 09/10/20 .. Terus x dtg period .. Ble cek sy dh hamil 6 minggu sdg kn masa sy buat ujian UPT ,, usia perkahwinan br je sebulan .. Mak ayah sy kerap bertanya jika suami sy merupakan ayah sebenar kpd baby sy nie .. Sy sedih dan stress sbb selalu kena soal mcm nie .. Ade x mommies dlm nie yg alami naseb yg serupa seperti sy ?? Mcm mana nk terang kn kat org yg selalu pandang serong ?? #firstbaby #1stimemom #mommybuntu

1 Balas

Beritahu last period awak bila, kalau suami ragu ragu. Bawak jumpa doktor dan scan. Doktor akan explain pada awak dan suami awak.