Pampers newborn

Pampers apa ye yg ok utk newborn?dan brp byk perlu beli dulu?1st time mom hehe. #ingintahu #firstbaby

2 Balas

apa2 jnma pun bagus sbrnya .. ikut mna yg ssuai dgn kulit baby sndri.. kdg2 ada baby ssuai pakai jnma drypers, tpi ada juga baby lain yg xssuai.. baby baru lahir kuat kncing & berak.. beli 2 bgkus besar terus pun xpa.. tapi klu nk tgk kulit bayi ok ke x dgn pmpers tu.. try beli sbgkus dlu..

jangan beli pek besar..better try pek kecil dlu.. untuk tengok kesesuaian...