Kandungan usia berapa boleh beli barang baby?

Paling afdal beli barang baby usia kandungan berapa bulan ya? #firstmom

4 Balas

kalau sy, 6 bulan baru start cari sbb masa tu kandungan dah kuat. 1st pregnancy sy keguguran so sy mmg tak cari awal2. tp 5-6 bulan tu dah boleh slow2 dah. kalau hujung2 baru nk beli sekaligus kang koyak poket hehe

sy 6bulan baru start beli barang yg perlu saja . xyah bnyk2 pun awal² sbb nnti bby cepat besar . klau bajet kurng . nnti lepas bby lahir pun boleh pelan² topup baju nya

Sy start 4 buln , now dh 7 bulan pon belum settel lg beli barang baby disbbkan alahan teruk sngat em , now tinggal lg 40% lg yg belum beli

Saya start beli bulan yg keenam. Dah masuk bulan ke-7/8 dah mula rasa penat nak berjalan. 😂