merah berpeta d badan

pagi tu baby sy bru sembuh dri demam panas, tetiba ptg nya badan dia penuh dengan merah2.. kemarin doktor check semua normal.. tp time kena check xda pulak timbul merah2 semua ni, ad siapa pernah lalui ke ? anak pertama ni, rumah pn jauh dri hospital, xda kenderaan lagi nak p check malam2 ni 😭😭😭#firstbaby #mommybuntu

2 Balas

normal sis.. hari tu anak sy demam.. lps demam naik merah2.. sy spu skeenz by tasneem.. alhamdulillh esokan da smkin xad da merah2😊.. www.wasap.my/60138661354