Lendir darah

Pagi tadi keluar lendir bercampur darah..tapi sikit je.. Tak rasa sakit pon.. G checkup nurse suruh g hospital.. Dah petang masih tak sakit.. Bila baca ramai cakap tunggu sakit dulu baru pergi hospital.. Macam mana ni? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Balas

kalau dah keluar lendir darah tu. nurse pon dh suruh pegi hospital kan. pegi jela. check bukaan. nanti kang tau2 dh besar bukaan. kelam kabut pulak nnti kang.