SCAN 12 WEEK BABY NAMPAK LEBIH MATANG DARI USIA SEBENAR 😃

pagi tadi doctor scan, doctor terkejut jugak sebab katanya baby nampak tinggi n matured. Kalau ikut ktinggian n besar macam 13w++ dah. Heheh.saya kata la ayah dia tinggi hampir 180cm 😅 ikut baka ayah la kot. Sangat happy sebab tak sangka dia dah besar. Siap tegakkan kaki macam berdiri tu yang tak tahan tu. N tak duduk diam.yela baru 12 week kan..patutla ibu asyik nak terkencing.doctor tunjuk time dia berdiri tegak tu, kepalany memang tolak pundi kencing.padanla selalu rasa nak terkencing😅😅😅😅 saje nak luahkan rasa happy dekat sini.tq ibu² ya sudi baca luahan hati ni 💗

9 Balas

Saya pun kerap kencing .. 30/12 ni doc kata 3 bulan dh .. tapi tulah air kencing tu bau tak macam biasa sebelum pregnant .. entah lah kenapa.. kalau malam tu pu dah da siap2.. tapi tengok la pukul 3-5 pagi tu kerap la ke tandas

amiin kita sama² doakan semuanya baik² saja sampai kita semua bersalin dipermudahkan 🤲🤲🤲

sy pun kerap kencing ni.. entah apa la baby sy buat ye. haha. alhamdulillah puan, sy pun happy dgr cmtu..

1y ago

hehe.aksi yg sama la tu 😅. masa saya scan mggu lepas, doctor bagi video scan tu.dia hantar ke whatsup saya.baik betul doctor.saya ingatkan tak boleh mintak video.itu pun doc yg tanya.nak video dia tak?terkejut saya.ingatkan selama ni scan yang rm65 tu hanya dapat sekeping gambar je.baik la doctor melayan kita.sebab 12 weeks kan,dia sanggup send video.bukannya dah 20w ke atas ke,kan

seronok nya saya dengar🥰 Tahniah... Semoga awk dan bby sihat sentiasa🥰

1y ago

semoga puan n baby juga sihat sentiasa. 🤲

Alhamdulilah patut ler saya banyak kali kencinv ini kerjanya ya 😂

1y ago

hahahahhah.saje je dia nak kenakan ibu dia kannn..dia pun bosan dlm tu tkde buat mende.jadi,jgn marahla ye kalau perut ibu selalu krem ke. ada la tu aksi pelik dia 😆

Alhamdulilah doakan sy dan baby sihat juga ya

Bestnya, alhmdullilah, harapnya baby saya pun sihat aamiin

1y ago

amiinn insyaAllah baby kita semua sihat.yang penting kita kena makan makanan berkhasiat untuk dia membesar dengan sempurna.nanti tahun depan boleh jumpa dia dah 💗

blh tau jantina x 12 weeks?

1y ago

tak boleh tau lagi.masa saya tu doc try nak cek, tak lepas la.kne tggu 20 w confirm dpt tgk jantina.

patutla Sy krp g tandas😂

1y ago

ha itulah sebab dia.makna nya walaupun perut kita masih kecil, kita jangan rasa baby kita kecil lagi.dia dah sempurna n tunggu masa nak membesar.jadi, ibu kena makan tauu.jgn bagi baby lapar