Jika benar Alhamdulillah 🤲

Pagi nie tiba2 macam rasa nak buat upt balik.. Kalau ikotkan rasa malasnya nak buat.. Upt banyak sangat kat umah 😂 last2 buat je la.. Terkejut jugak tiba2 naik 1 line samar.. Jika benar Alhamdulillah 🤲 semuanya kuasa Allah swt.. Saya hanya berserah 😊 ibu2 semua doakan saya ye

Jika benar Alhamdulillah 🤲
1 Balas

Maaf ye sis. Upt one step hijau ni banyak defect naik false line. Better beli upt farmasi. Repeat test lagi. Jangan excited dulu. Sorry ye xde niat iri hati

4y ago

Good. Upt murah kena hati2. Upt eco, upt shopee especially brand one step selalu defect.