vit C di awal kehamilan

pada awal kehamilan , boleh ke ibu mengandung makan supplement vit C ? saya first time pregnant.

2 Balas

klu kt kk kjaan pun dorg bg kita vitamin c 100mg.yg lain2 kita bole amik dr buah2an sayuran cmtu..lg bgs amik dr sumber yg real.cuma kdg stgh org amik tablet or pil vitamin c tu mgkin dia jenis x mkn sayo..x trbeli buah2 tu ke..

4y ago

oh , okay2. tq info nyaa ♥️

Saya pernah consult dengan doctor. Kena perli. Katanya nak buat apa. Baik makan sayur and buah lagi better 🤣🤣

4y ago

Kannn 🤦🏻‍♀️