No Heartbeat

Pa help naman po. Hindi ko po maramdaman heartbeat ni baby maghapon and wala po siyang paramdam na naglilikot sa tummy ko.19weeks pregnant po. Nagwoworry na po ako baka may nangyare sa kanya. Ano po bang dapat kong gawin?

1 Reply

No need to worry mommy, just talk to your little one I'm sure your baby would love to hear your sweet voice. Also the tAp app has a new feature to track your baby's movement it will let you also to know how many kicks your baby she or he does.

4y ago

Welcome! Have a healthy and safe pregnancy ahead.