Batuk Ketika Hamil..

P/S : Batuk ketika hamil ni sakit, macam mana nak redha kan batuk tanpa mengambil kan ubat dr farmasi atau mana² klinik.. xboleh sebarangan ambik ubat kalau sedng hamil.. mula² batuk kering, hr ke3 batuk berkahak (Tetapi kahak susah nak keluar. . Tarikk urat2 perut bila batuk.. Sakitt amatt.. #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #tq #Batuk

1 Balas

Boleh buat air madu lemon. Buat air suam. Saya time kena covid minggu lepas minum air tu je. Alhamdulillah batuk hilang. Tapi sy letak halia sikit 😅 sedap jgk