ikhtiar hamil

oke tak mkn jamu untuk nk hamil??#ingintahu #pengantinbaru #seriusnanya

2 Balas

Tak perlu lah makan jamu. Kalau nak try supplement boleh try susu efferty by doctor raihana. Yg ni mmg bagus tp harga keras sikit. Tp kalau tak mampu saya perlu makan apa2. Makan makanan yg sihat je. Elakkan minum kaffein n makan makanan terprocess mcm sos tiram, sos tomato, sardin dsb. Makan healthy food, makn sayur2 hijau. Kalau nak supplement tambahan cari yg ada kelulusan kkm dan diyakini selamat.

Saya x galakkn. Better awk guna produk ni. Klu awk minum jamu2 herba nnti hormon awk lagi x stabil. Saya pun ikhtiar guna produk ni. Alhamdulillah. https://instagram.com/kaksitibidan?igshid=YmMyMTA2M2Y=