Hi nak tanya

okay ke kalau perut mengeras sampai bahagian belakang smpai pinggang sakit , sakit sampai 2/3jam bawa baring terpaksa pusing” sebab sakit . gastrik pun boleh jadi kan time preggy trimester 3 ni

2 Balas

contractions akan naik turun, macam waves, bukan all the time sakit. kalau sampai 2-3 jam sakit constant je maybe urat ke otot ke. gastrik boleh jadi bila2 masa. kalau tak sure, jumpa doktor.

Check gap sakit tu adakah dia makin kerap n makin sakit, blh jadi contraction. Contraction sakit mcm ni la sis..perut+belakang pinggang. Makin lama makin sakit.