Bayi mandi

Okay ke kalau baby 2 bulan mandi sekali sehari

4 Balas

baby okey je mndi sekali sehari. sbb sy bc katanya kalau kerap mndikan nanti kulit bby akan kering. mcm dlm google Pon dia Suh mndikan seminggu 1 atau 2 Kali je. mungkin sbb penggunaan sabun kut boleh kering kulit baby. tapi sy xla buat mcm tu😂..mcm Anak sy,mndi sekali sehari. tapi ptg sy akan lap Bdn ngan air suam sje. Alhamdulillah mlm dia boleh tido ngan selesa ...

6mo ago

Terima kasib sudi reply posting saya. Noted sis 🥰

boleh je mandi sekali sehari. nanti kulit baby cepat kering. kalau saya, pagi mandikan, petang lap2 manja dgn air suam. yang penting, kekal bersih.

ble je tu,bby sy prnh xmndikn ptng esknya bau mashammmm😂maknya xble busuk2 ni, taubat terus rajin mndikn pgi ptng,,

Untuk anak saya sendiri tak okay. Kesian baby berpeluh. Anak saya mandi 2x sehari. Tapi terpulang pada awak.