Cleft Awareness

October Cleft Awareness Month 🫶🏼 kalau ada soalan berkaitan cleft, boleh je chat saya tanya okay. saya akan jawab mana yang termampu #Cleft #cleftlipandpalate #Cleftbaby #cleftmalaysia #cleftproud #cleftstrong #cleftcutie #nadinethebossbaby

Cleft Awareness
1 Balas

boleh saya tahu..waktu scan lagi ke boleh tahu baby cleft atau tak..dan apa faktornya?

7mo ago

yang bulanan kat klinik tu, kadang kadang dpt detect, kdg kdg tu tak. mcm saya, dekat klinik tu tak detect. saya buat detail scan kat luar baru detect.