Baby saya baru seminggu dan ada kuning. Bacaan 10.9 semalam harini naik 11.7.

Nurse marah cakap saya tak bagi susu. Masa baby tidur, saya tak boleh tidur kene pam susu masuk botol. Tapi baby saya kuat minum susu, setiap sejam bangun minum lebih kurang 2oz. Susu yang saya pam selalu habis dan baby ada direct feeding jugak. Saya cuma sedih sebab cara nurse cakap macam saya tak berusaha nak bagi anak minum banyak susu badan. Ada cara lain nak bagi susu badan sentiasa banyak ? #firstmom

17 Balas

Titip kan kat mulut baby dgn anggur hitam ,2/3 titip..in sha Allah kuning akan turun..sbb anak sedara sy tinggi juga kuning…sampai nak tukar darah lah masa tu…