Hb 11.5 before ni 12

Nurse kata tahap border dah hb ni.. jadi kene datang 2minggu sekali Kalau macam makanan bayam masak2 ni, saya susah sikit nak amalkan, tak sempat 🥲 Cuma saya boleh amalkan kurma + susu kambing Boleh bantu saya, berapa biji kurma sehari perlu saya amalkan?? Terima kasih

2 Balas

bykkan mkn daging merah pun ok sis...kerang...

2y ago

berapa kerap ye kene makan dalam 2week?

Sis ada skip vitamin ke

2y ago

tak skip vitamin cuma kadang terlewat makan ubat sebab nak tunggu gap 2jam selepas makan tu saya tertidur, jam4 pagi baru saya makan ubat 🥲