Nm Dan Maksud Yg Mana Sesuai Sdp Myebut

Nurfarisya zhafirah Nurfarisya ariana Nur aina farisya Nurzhafira farisya Nurfarisya eryna

16 Balas

Sebaiknya rujuk ustaz yang tahu arab untuk tahu maknanya adakah membawa makna yg baik @ tiada maksud..kesian kt anak klu x bg nama baik2.. tanggungjawab ibu bapa utk bagi nama2 yg baik kpd anak2 krn kt akhirat nnt nama tu yg akn dipanggil bkn stkt di dunia 😉

No3 cuma ejaan arab nur aina farisah, mengemudi mata bercahaya

Maksud penting, sebutan kurang penting pd saya

Rujuk buku nama-nama islam... adoiii

maksud lagi penting .

Nurfarisha eryna

No 3

no 3

No 3