tiny buds sleepy time

Nqhihirapan baby ko makuha yung tulog niya sa gabi, pag nilagyan ko ba siya ng sleepy time magiging dependent siya don?

1 Reply

No you should be the one to change your baby's body clock. The Tiny Buds Sleepy Time massage oil is to help make your little one sleep calmly.

4y ago

Oh thank you, any tips on how to change baby's body clock? I'm trying to wake her up every morning pero grabe talaga antok niya pag morning. Pag iniistorbo naiyak.