Diarrhea in 20w Pregnancy

Now 20w pregnancy.. Dah 4 hari Diarrhea.. Dah pergi klinik & doc kata BP normal so doc kata takyah pergi hospital. Masa 1&2 day demam teruk, 3rd day and now dh better demam but still cirit birit. Ada tak mommy pernah mengalami yg sama? Makan ubat apa pok tak jalan :’( What should i do #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Erm saya cirit birit seharian pun dr terus masuk ubat drip. Better puan pergi je emergency amek ubat drip, sebab risau puan dehydration nanti. Sebab cirit birit tak elok untuk kita ibu mengandung. Walaupun banyak orang cakap normallah itulah inilah. Lain orang lain immune badannya.

Moga cpt sembuh dgn baik tanpa mudarat