mintak pndpt

norml ke org mngdung sakit dekat pinggng smpai belakng kdg2 sakit kt perut n sush nk nfas cm nk smput gtu ????? #16w1d

17 Balas

Pkara normal tu sis,sy start 5week pregnant dah merasa skt blkg, pinggang mcm nak pth trutma klu ddk kat keta,bila da baring nak bgun pun ssh..mkin bsr kdgn mkin ssh nak bnfs sbb bb pun mbsr kat rahim Tu

Normal sis. Sy sampai takboleh bangun, menangis2 bengkak mata sbb sakit pinggang sgt😂😂 pegi klinik doc bg ubt utk kurangkan sakit pinggang #15weeks

normal la kot sya jln sikit ja nk pitam smpai suami kna bdukung ja..

Normal saya pun dah rasa jalan sikit dah semput 🤣

Normal kot sama jgk penah rasa cmtu jgk huhu..

normal sis..sbb baby kn cpat membesar...

Yes normal mommy🥰

ye... normal

Normal sis.

Yes normal