Tak berak 6 hari (1 bln 6 hari)

Normalkah anak tak berak 6 hari suda (baby 1 bulan 6 hari). Mix feeding, tapi byk kentut dan kencing. Bila peluh risau dan jumpa doctor? #advicepls #firsttimemom

6 Balas

Boleh je kalau nak bawa for check. Untuk kepuasan diri sendiri juga. Sebab your baby mix feeding, quite worry juga la if gap lama tu.

ank sy baru2 mcm ni..tak berak 1 hari sedangkan kuat menyusu, perut kembung n keras. bila tukar susu baru perut ok n berak hari2.

mommy biasakan buat urutan ilu. boleh search.. sgt membantu penghadaman baby, mudah kentut and berak

1y ago

thanks mummy.

Macam tak normal je baby tak berak sampai 6hari, better check

akhirnya berak suda tadi...lega...

1y ago

yes! haha

buat urutan i love u…tgk dekat you tube

1y ago

suda try juga..