Nak tahu sbb saya prtma kali jdi ibu,baby dh masuk 26hri hri ni.

Normal x kalau kuning baby dh okey,dia akan kerap kencing dripda buang air besar?

3 Balas

Normal sebab kuning dia dah okay so berak pun akan kurang. Kaalauu berak terlalu banyak kali pun tak normal. Sbb baby yang normal tak kuning, berak takkan kerap.

3mo ago

owh okey sis

Normal cam baby saya pun baru masuk 20 hari dia lebih kerap kencing,berak tu sehari sekali jer.

Yup normal