Berak sehari sekali

Normal x baby sehari sekali berak sbb sulam susu ibu n formula s-26...kdg jenuh menunggu jugak utk dia berak sehari hari....dah buat urutan semua...baby masih dlm prolong jaundice 20hari...mohon kepakaran yg arif

2 Balas

Normal je sis sy pun mcm sis jgk. Sy bg susu frisolac & sulam jgk dgn susu badan. Baby elok berak tiap hari. Kentut je selalu buat exercise cycling & urutan iloveyou. Sy pakai minyak tropika & telon mybaby

Susu mana yang lebih?

1w ago

Susu ibu sis